Skip to main content

Betegtaxi

Minősített belföldi betegszállítás

Villámgyors kórházi ügyintézéssel, egyedi és szakszerű szállítással, valamint teljeskörű dokumentációkezeléssel könnyítjük meg ügyfeleink kórházi kezeléseit.

Elsőbbségi ellátás a kórházakban és rendelőkben.

Önnek nem kell várakoznia, mert a legtöbb vizsgáltra elsőbbséget biztosítunk és meg is várjuk, így villámgyors a kórházi ügyintézés. Ha több helyen is meg kell jelennie, végig kísérik kollégáink.

Kiszámíthatóság, rugalmasság.

Időpontra rendelhető, ezért biztos lehet a pontos érkezésben.

Betegmozgatás és mobilizáció szakszerűen és kényelmesen.

A nehézkes felállás és mozgás többé nem okozhat gondot, hiszen felkészült kollégáink kényelmesen helyezik át a hordszékre, hordágyra.

A szeretteivel utazhat, és nem idegenekkel.

Csak Önt és hozzátartozóját szállítjuk, így osztatlan figyelmet, maximális kiszolgálást nyújthatunk Önöknek.

Korlátok nélkül, szabadon!

Tetszés szerint bárhová megrendelheti szolgáltatásunkat. Kórházba, magán rendelésre, banki-, hivatali ügyintézéshez, bevásárlásra vagy akár családi eseményekre.

Ha valami extra igénye lenne, megoldjuk.

Helyben és nagyobb távolságokra is elszállítjuk utasainkat, akár teljes költöztetést is vállalunk családtagjához vagy szeretet otthonba, sőt: felszerelt autóinkban oxigénpalack, vákuummatrac is megtalálható.

Nem tudják elkísérni szerettei? Bátran bízza ránk magát. Több tízezer elégedett ügyfél már megtette!

Ha hozzátartozója nem tudja elkísérni, aggodalomra semmi ok. Udvarias kollégáink mindenben segítenek Önnek. Az öltöztetés, a mozgatás, a dokumentáció kezelése számunkra rutinfeladat.

Nemzetközi és őrzött betegszállítás.

Nemzetközi betegszállítás szolgáltatást nyújtunk az Európai Unió területén belül magyar és külföldi ügyfeleink részére. Legyen szó kórházból történő hazaszállításról, vagy kórházak közötti őrzött betegszállítási feladatról, szakképzett és válogatott kollégákkal és jól felszerelt mentőjárművekkel maximális kiszolgálást nyújtunk. EU kompatibilis orvosi eszközpark, magyar, német és angol nyelvű személyzet.

A járművekben alapfelszerelés a sürgősségi készenléti táska, rögzítő eszközök, váladékszívó készülék, oxigénpalack és defibrillátor készülék. Neves orvosi eszközgyártók termékeit használjuk, melyek több évtizede szolgálják a legkiválóbb mentőegységek munkáját: Lifepak, Laerdal, Stryker, Dlouhy, Primedic.

Gyors, megbízható, professzionális.

Szükség esetén a megrendeléstől számított 2 órán belül érkezünk betegeinkért a felvételi helyre. A szállítás során egy fő hozzátartozó elkísérheti betegünket.
Gyári mentőjármű flottánk a System Strobel (Németország) valamint a Dlouhy (Ausztria) gyár
termékei. Ezen cégek a legnagyobb beszállítói a két ország hivatalos mentőszolgálatának. A járművek életkora maximum 10 év.

Elsődleges szállítási célországok

Ausztria (AT), Németország (DE), Szlovákia (SK), Szlovénia (SLO), Csehország (CZ), Lengyelország (PL), Hollandia (NL), Olaszország (IT), Horvátország (HR), Franciaország (FR), Belgium (BE)

Kapcsolat

9025 Győr, Kandó Kálmán utca 17.