Szerológiai vizsgálat

Antigén gyorsteszt

Azt mutatja ki, hogy korábban átesett-e COVID fertőzöttségen valamint azt, hogy a vírus fertőzőképes állapotban jelen van-e a szervezetében.  Nem fogadják el karantén mentesítő tesztnek sem itthon sem külföldön. Akkor hasznos, ha Ön szeretné megtudni, hogy átesett-e már korábban COVID-19 betegségen.

Lakásra, munkahelyre történő kiszállás költsége Győrben 0.- Forint.

Magyar, német és angol nyelvű hitelesített igazolás költsége 0.- Forint.

A vizsgálat teljes ára: 15.000 Ft

Koronavírus PCR teszt

A teszt arra ad választ, hogy a páciens a mintavétel időpontjában fertőzött-e a vírussal.

A legjobb és legérzékenyebb vizsgálati módszer az aktuálisan zajló fertőzés megítélésére. A betegséget okozó vírus örökítőanyagát (RNS) mutatja ki a vizsgált mintából, amely igazolja a vírus jelenlétét a légutakban. A vizsgálat során az orr- vagy szájgarat nyálkahártyáról vesznek mintát, a vizsgálat eredményére 24-48 órát kell várni. A sikeres vizsgálat egyik előfeltétele, a helyes mintavétel és a megfelelő vírus szám jelenléte a mintában. A vírus légúti jelenlétének igazolására a legjobbnak tekinthető módszer. Kiváló érzékenység és megbízhatóság jellemzi. Csaknem 100%-ban képes azonosítani a fertőzötteket.

Lakásra, munkahelyre történő kiszállás költsége Győrben 0.- Forint.

Magyar, német és angol nyelvű hitelesített igazolás és labor lelet költsége 0.- Forint.

A vizsgálat teljes ára: 17.500.- Ft


Felhívjuk figyelmét, hogy a PCR teszt alkalmas a hatóság által kért karantén alóli felszabadítás, műtét előtti kivizsgálás, stb. igazolására.

Hogyan kell készülni a tesztre?

A mintavétel eredményének pontossága érdekében a mintavétel előtti 2-3 órában tilos a páciensnek ennie, innia, fogat mosnia, dohányoznia, vagy bármilyen olyan tevékenységet végeznie, amivel befolyásolhatja a nyálkahártya váladékának sűrűségét, összetételét pl.: ne használjon szájvizet, cukorkát ne szopogasson, ne rágjon rágógumit. Kifejezett szomjúság esetén is csak tiszta vizet igyon, de lehetőség szerint ezt is kerülje a vizsgálat előtt 6 órával.

Hogyan zajlik a teszt?

A vizsgálat az orrgaratból levett mintából történik

Koronavírus antigén gyorsteszt

A COVID-19 Antigén gyorsteszt a fertőzést okozó vírus antigénjét mutatja ki.  A PCR teszthez képest alacsonyabb érzékenységű ugyan, de annál gyorsabb vizsgálati módszer a vírus jelenlétének kimutatására a betegség korai szakaszában. Mivel a mintavétel speciális mintavételi eszközt és szaktudást igényel, azt csak kellően képzett és gyakorlott személy végezheti el védőfelszerelésben, kellő felkészülést követően, magasabb szaktudást igényel maga a vizsgálat is.

Lakásra, munkahelyre történő kiszállás költsége Győrben 0.- Forint.

Magyar, német és angol nyelvű hitelesített igazolás költsége 0.- Forint.

A vizsgálat teljes ára: 15.000 Ft

Felhívjuk figyelmét, hogy a gyorsteszt 2020.11.01-től határátlépésre, valamint hatóság által kért PCR vizsgálatok kiváltására is (pl. karantén alóli felszabadítás, műtét előtti kivizsgálás, stb.) alkalmas.

Hogyan kell készülni a tesztre?

A vizsgálat előtti 1 órában nem szabad dohányozni, enni, alkoholos vagy cukros italalt inni.

Hogyan zajlik a teszt?

A vizsgálat az orrgaratból levett mintából történik.

Mennyi idő alatt van eredmény?

Az elvégzett vizsgálatok eredménye 10-15 perc alatt áll rendelkezésre. Leletét és a három nyelven kérhető, hitelesített igazolást a mintavételt követő 15 percben kiállítjuk és átadjuk Önnek.

Küldetésünk a magyar egészségügyi ellátórendszerben kiemelkedő minőségű szolgáltatások nyújtása, valamint az ellátórendszer hatékonyságának növelése. Az ügyfél-központúság, a rugalmasság, a pontosság és a szakmai felkészültség olyan jellemzők, amiért partnereink és ügyfeleink 15 éve minket választanak.