Betegtaxi

A Betegtaxi lelkiismerettel, hivatásként végzett térítéses betegszállítás.

A betegtaxi időpontra rendelhető betegszállítás szolgáltatás. Felszerelt mentőautókkal és szakápolókkal gyorsan, pontosan szállítjuk mozgáskorlátozott vagy idős ügyfeleinket. Betegszállítás másképp, mint ahogy eddig gondolt rá.

Miért válassza betegtaxi szolgáltatásunkat?

Idő

Időpontra rendelhető és előrendelhető. Oda-vissza szállításkor a vizsgálatokon 30 perc díjmentes várakozást biztosítunk. Egyszerre csak egy beteget szállítunk.

Szakértelem

Szakápolók és mentőtisztek kísérik utasainkat. A kórházi vizsgálatokra soron kívül bejuttatjuk ügyfeleinket.

Lift nélküli magas lakóházakból is könnyedén lehozzuk ügyfeleinket.

Nem kell feltétlenül elkísérnie hozzátartozóját, kollégáink teljeskörű ügyintézést biztosítanak.

Mentőautóink felszereltsége a betegek kényelmét szolgálja, mentőautóink kényelmes hordággyal, párnázott és karfás beteg-hordszékkel felszereltek. Minden jármű fűthető, hűthető, klímával szerelt.

Rugalmasság

Két fő hozzátartozó díjmentesen kísérheti utasainkat

Nem csupán kórházba vagy szakrendelésre szállítunk, családi rendezvényre, hivatali ügyintézéshez vagy bevásárláshoz is igénybe vehető.

Kollégáink a csomagok szállítását is elvégzik. Igénybe vehető nagyobb távolságokra vagy külföldre is. Minden mentőutónk gyermekbarát.

Küldetésünk a magyar egészségügyi ellátórendszerben kiemelkedő minőségű szolgáltatások nyújtása, valamint az ellátórendszer hatékonyságának növelése. Az ügyfél-központúság, a rugalmasság, a pontosság és a szakmai felkészültség olyan jellemzők, amiért partnereink és ügyfeleink 15 éve minket választanak.